Winterfair De Noord

Voor de leukste en gezelligste fair in West-Friesland moet u in Heerhugowaard Noord zijn. Op fietsafstand ~20 locaties waar de "Noordenders" al hun kunst en creativiteit laten zien, bewonderen en verkopen. Wilt u iemand iets aparts schenken met de aankomende feestdagen? Of kunt u zelf in huis wel een leuke blikvanger gebruiken? Dan is het zeker de moeite waard om te gaan winterfairen. Zaterdag 23 en zondag 24 november staat bij alle deelnemers de deur wagenwijd open van 10.00 tot 17.00

Binnen Heerhugowaard De Noord is sprake van een grote mate aan creativiteit. Dat is terug te zien in allerlei sfeerartikelen, woondecoraties, kunstvoorwerpen, fotografie, sieraden, kaarten en mozaïeken, maar ook in typische streekspecialiteiten zoals wijn en tal van zelfgemaakte lekkernijen.

Het is wel verstandig om voor de Winterfair een paar uurtjes uit te trekken. Wie overal langs wil gaan, is namelijk wel even bezig. De meeste locaties liggen niet ver van elkaar en zijn lopend of op de fiets te bezoeken en herkenbaar aan een ‘rode kerstboom’ bij de entree.

Zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 WINTERFAIR DE NOORD. Alles is op locatie bij de deelnemers thuis of in de tuin. Schrijf alvast in je agenda om het niet te vergeten. Vanaf 10 uur tot 17 uur.

🠖 Bekijk de uitgebreide deelnemers informatie 2019

 

Folder

DOWNLOAD FOLDER

Kaart