Uitgebreide deelnemers informatie 2018

1. Bakkums Boetje Middenweg 452
Genieten in de Noord!

Op 24 & 25 november is het ook winterfair bij Bakkums Boetje. Dit is een leuke gelegenheid om te kijken wat we allemaal te bieden hebben. Het Boetje is omgetoverd in een gezellige sfeer met div. standhouders....
Vele locale producten zijn te proeven die altijd bij ons te verkrijgen zijn maar ook gerechten van onze aardappelen en groenten. Zaterdag komt er een visboer heerlijke kibbeling bakken en op Zondag draaien de hele kippen aan het spit. U kunt daar lekker bij ons van genieten en tevens is het mogelijk om al dit lekkers mee naar huis te nemen. Morris Groot heeft koffie met wat lekkers te koop voor zijn goede doel up 4 us in oeganda. Waar hij naar toe gaat met school om daar de kansarme kinderen te helpen. Genieten van een Noordlandwijn of virgiliusbiertje is ook een mogelijkheid in ons "koolcafe"! U kunt dan ook gelijk kijken naar onze filmpjes over de teelt van onze producten op het bedrijf en in het land. Op Zaterdag zijn ook aanwezig: Het keerpunt met hertenvlees en bloembollen, Natalia van Nature Naturel mosterd en chutneys en Rolph met de champignons (champots) Deze kunt ook alvast bestellen via susan@bakkumsboetje.nl en evt. Zondags ophalen. Op Zondag is Ans met mylene producten aanwezig en Ineke Hoogland van Ien’s kookservice laat u heerlijke gerechten proeven. Op beide dagen kunt u de zelfgemaakte pindakaas van Evlac proeven en zo ook de boerenkaasjes. Gerard showt zijn zelfgemaakte schilderijen op hout.

Na de winterfair blijven we groots open en starten we eind november met de kerstbomen verkoop. We zijn dan tot Kerst alle dagen geopend. Ook voor u groenten en cadeau pakketten. Op www.bakkumsboetje.nl vind u meer informatie. We zien u graag, tot ziens in Bakkums Boetje.


2. Appeltje-Eitje Middenweg 474
Emaille, Zink, Glas-en Aardewerk, vintage meubeltjes en nog veel meer CURIOSA en BROCANTE ! Tijdens de FAIR natuurlijk 10% korting en voor iedere klant een leuke attentie. Dus kom weer gezellig snuffelen bij Appeltje-Eitje!

3. Allemoois Middenweg 515

4. Diny Druyven Dorsvlegel 7
Dit jaar bij Dien zeker in de keuken ook dit jaar veel te zien. Gezellig :-)

5. MKFD Middenweg 526b
Opzoek naar leuke (kraam)cadeaus kom dan gerust een kijkje nemen bij ons. Gepersonaliseerde houten blokken gebrand of bestickerd rompertjes met naam voorzien worden voor je gemaakt terwijl je wacht. Onze verlichte blokken betonnen spullen ,letters en vazen en nog veel meer! Tot ziens bij MKFD

6. Zorgboerderij Noorderend, Middenweg 534a

7. De Zussies, Middenweg 538
Ook dit jaar zijn de Zussies weer van de partij. We hebben ons best weer gedaan. Leuke hebbedingen voor de donkere dagen. Nieuw en zelfgemaakt. Kom gezellig langs.

8. Café Bleeker, Middenweg 550
Kom de heerlijke kampioenssnert van Mart dit jaar wederom proeven! Op zondag 25 november is er bij Café Bleeker live muziek van MOMENT! Moment bestaat uit Erwin Marinus, Linda Wolkers, Leslie Ursem en Suzanne Mazereeuw. Vier vrienden met een gezamenlijke passie: muziek. Samen zingen zij meerstemmige easy listening nummers en brengen u alvast in de kerststemming. Dit alles live begeleid door gitaar en orkestband.

9. Deco Groen, Middenweg 552
Veel gezelligheid en wintersfeer op één adres!
 • Deco Groen – Met leuke decoratie voor in en rond uw huis. Met een leuke loterij vol prijzen waaronder een fiets!
 • Lynn – Met leuke vogelvoer creaties voor de koude winterdagen.
 • Susanne Duijn, Plantenkraam de Noord – Met mooie kerstbomen en kerstdeco, groen & stukken.
 • Femmy Veenstra – Voor stichting Veenhuizer hoeven met overheerlijke jam en meer.
 • Jan Veenstra – Met zijn muziek uit de oude doos.
 • Kirsten – Met tanning en beauty studio Heerhugowaard. Voor wellnessmasagge, gezichts- en lichaamsbehandelingen.
 • Romy en Marieke – Zogaaf personaliseerde producten.
 • Lydia Groen – Met haar vintage spullen.
 • Josselien – Met linosaurus baby artikelen.
 • Pa en moe van Scheltinga – Met handgemaakte cadeautjes van hout en glas.

10. Heilige Hart Kerk, Middenweg 541

11. Kringloop de Noord, Harlingerstraat 10
kringloop de noord doet natuurlijk weer mee met de winterfair . We hebben 2 hallen vol met prachtige spullen Natuurlijk staat er voor iedereen weer een lekker kop koffie en iets lekkers klaar . U bent van harte welkom.

12. VanSchagenKids, Harlingerstraat 12
Ook dit jaar weer heel veel gezelligheid op Harlingerstraat 12
 • Wij van het Ambachtsatelier (familie van Ham) maken o.a cadeauartikelen van restmaterialen ,upcycling.We staan met kerstdecoraties, kaarthouders, plantenzakken en nog veel meer.
 • Onder de naam Bri-riginal zit Brigitte bij mij kunt u terecht voor leuke kadootjes die ik ofwel gehaakt of genaaid heb.
 • Ans Groen heeft allemaal zelfgemaakt dingen van voornamelijk textiel zoals sjaal ,tasje etc ook voor leuke kadootjes voor de feestdagen kunt u bij Ans tercht.
 • Joke Verduin heeft prachtige opgespoten vogeltaarten , leuke decoraties huisjes en dorpjes van gerecycled hout .
 • Toff kids fashion voor betaalbare kinderkleding .
 • G&T fashion voor kleding voor de dames en accesiores.
 • Britt Jaket heeft mooie sierraden ,super voor de feestdagen.
 • Tamara bloemenboetiek heeft gezellige kadootjes voor de feestdagen ,mooi groenstukken en bloemen .
 • Vanschagenkids heeft haar winkeltje op locatie met zoals u van mij gewend bent met o.a gepersonaliseerd artikelen voor de sint ,handbal kraamkadootjes ,shirt ,haaraccesiores en tapasplanken
 • Tevens verkopen wij ook voor een klein bedrag de oude schooltafeltje en stoeltjes van de Sint josephschool de opbrengst gaat naar de jeugd van de Heerhugowaard Noord. Dit jaar verloten wij onder de aanwezige een super gaaf cadeau pakket .
 • Ook staan de kids er met koffie thee broodjes en een kraam met tweedehands speelgoed. Wij gaan er met zijn allen weer een gezellig weekend van maken.

13. Jaqueline van Kranenburg, Middenweg 574
Wij hebben allerlei decoraties , vogeltaarten en andere dingen voor de vogels , lekkernijen en nog veel meer

14. 8 erom, Groote Geldenbosch 48
Bij 8 erom wederom weer veel gezelligheid: Ambiance met winterdecoraties, Simone met exclusieve fotokaarten, Monique's Haakwerk, Het Koekenbakkertje met lekkers, Jewelz and More met baby, kids en dames bijoux, Vilt Customs met borduurdeco en Chantal met eigengemaakte Granola, Senza met mooie en heerlijke kadootjes voor de decembermaand, jongeren van Sanctus Virgilius met het nieuwe Bockbier, Wijngaard Noordland met zeer gewaardeerde wijnen. U kunt weer meedoen met de verloting van een waardevol kadopakket van 8-erom en de koffie/chocomel staat klaar!

15. Erna de Haan, Middenweg 565
Ook dit jaar weer leuke en betaalbare kraamcadeaus gemaakt met pamper luiers ( o.a. luieruil, luierkrans en zoveel meer). Ook leuke babyzeep cadeautjes en geboortebedankjes. Ook zullen er een aantal unieke landschaps-aquarellen te koop zijn.

16. Irma Entius, Middenweg 569
Aan de Middenweg 569, Charmilla Boutique (Hieke), toonaangevend in kleding van maat 36 tot 58. Ook het adres voor workshops (heb voorbeelden mee). Sandra met haar zelf gemaakte kaarten. Elles heeft ook dit jaar weer leuke en orginele kadootjes gehaakt, van vilt en hout. En Zoete Koekjes (Nicole) staat met heerlijke lekkernijen van ’t seizoen. “Wij hebben ook nog wat leukigs verzonnen, zelf gemaakt!!”

17. Ted & Det, Laanderweg 21
Ook dit jaar staat de loods weer vol met Kerstdecoraties. Tot ziens bij TedenDet Laanderweg 21 Heerhugowaard Noord.