Kindervakantiespelen

'Huttenbouw'

Kijk ook op onze website: www.kindervakantiespelen.blogspot.com.

Elk jaar worden in de laatste week van de zomervakantie de Kindervakantiespelen gehouden. In de volksmond ook wel 'Huttenbouw' genoemd. Alle Noordender kinderen van groep 1 tot en met 8 mogen deelnemen aan deze gezellige, actieve en feestelijke week. Ook de kinderen die wel in de Noord wonen, maar niet op de Sint Josephschool zitten, zijn van harte welkom. Er zijn twee programma's. Eén voor de kleuters en één voor de groepen 3 tot en met 8. Beide doelgroepen hebben hun eigen organisatie.

Deze week staat elk jaar in het teken van een thema. Zo zijn in het verleden onder andere de thema's circus, brandweer en Hollywoord de revue gepasseerd. De kleuters nemen deel aan bijvoorbeeld een speurtocht, een knutselmiddag en gaan met de bus naar een grote speeltuin. De oudere kinderen gaan ook 'op pad'. Zij zijn de kinderen tijdens eerdere edities naar Walibi, Nemo en Artis geweest. Ook worden er deze week hutten gebouwd om in te slapen. Voor alle kinderen is er, meestal op woensdagavond, een feestavond. Op deze feestavond kun je spelletjes doen, op het springkussen en dansen op de muziek. Tijdens deze avond zijn al jaren ook vele andere Noordenders in grote getalen aanwezig om van de gezelligheid te genieten. Na de feestavond begint voor groep 3 tot en met 8 de slaapnacht...

In juni worden via de Sint Josephschool de inschrijfformulieren verspreid. Deze kunnen ook worden opgehaald bij één van de crewleden (organisatie). Houd vanaf mei/juni 't Contact (dorpsblad) en onze website in de gaten.