Nieuws Heerhugowaard de Noord

Winterfair De Noord op zaterdag 27 en op zondag 28 november 2021

Dinsdag 9 november 2021

De Winterfair De Noord staat in het teken van vele deelnemers en een gevarieerd aanbod van leuks, moois, lekkers, gezelligs en interessants op wel 20 adressen. Aan de hand van de rode kerstboom kunt u zien dat hier een deelnemer meedoet. Op elk adres ligt er een folder en plattegrond voor u klaar.

Op het Annaplein staat er een oliebollenkraam en zanggroep Moment zal op diverse momenten op zondag optreden op verschillende locaties. Vergeet u niet de adressen in het buitengebied zoals Laanderweg, eind van de Middenweg en Veenhuizerweg?

Kortom, het is zeker de moeite waard om langs te komen. We zien u graag in het laatste weekend van november tussen tien en vijf. Tot dan!

Download hier de Folder Winterfair 2021

Dit zijn de vele deelnemers dit jaar, heel divers en voor elk wat wils:

Dit zijn de vele deelnemers dit jaar, heel divers en voor elk wat wils. En dit is de situatie van maandag 22 november 19u. De Winterfair gaat door, zij het in aangepaste vorm. Neem uw mondkapje mee. Bij diverse adressen wordt dit van u gevraagd. En in het Dorpshuis/kantine geldt een QR code.

A Bakkums Boetje Middenweg 452 deze locatie is geannuleerd maar: Anouk Helpt! Body mind release nu aanwezig bij DirkJan Kooy bij K. Karin en Femke staat met hand gebrande borrelplanken en zelfgemaakte leuke sieraden bij Jordy Hof bij R.
B Appeltje eitje Middenweg 474 Oude tijden herleven bij APPELTJE-EITJE Waan jezelf in de jeugdjaren van je moeder of oma. Verrijk je huis met nostalgie of vind dat aparte, bijzondere kado om tijdens de feestdagen aan die speciale iemand te geven. Natuurlijk mooi ingepakt en tijdens de fair een leuke attentie voor iedere klant.
C Allemoois Middenweg 515 Kom gezellig langs bij Allemoois, de kachel brandt dit jaar onder de veranda. Geniet binnen én buiten van de kerst / woondecoraties . De koffie staat klaar. Ook verkrijgbaar: Caminowijn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onderhoud van de Heilig Hart kerk.
D MKFD Middenweg 526 B Wij staan dit jaar ook weer voor jullie klaar met de allerleukste zelfgemaakte hebbedingetjes. De welbekende glazen lichtblokken zijn er nu ook in flessen uitvoering. Het dierenrijk van cortenstaal is uitgebreid en heeft zich flink aan gejongd! Kraamcadeautjes, sfeerlichtjes, stal ramen en zelf gemaakte kaarten echt te veel om al les op te noemen. Dus kom gewoon gezellig langs, de open haard staat aan.
E Diny Druijven De Dorsvlegel 7 Niet echt op de route maar hoop velen van jullie weer te ontmoeten en te kunnen genieten van najaar sfeer. Kerst, inspiratie en zoveel meer.
F Zorgboerderij Noorderend Middenweg 534 A Deze locatie is geannuleerd maar enkele deelnemers staan op andere locaties. Karin Wessels met leuke woondecoratie artikelen is aanwezig in het Dorpshuis op H.
Josien van Langen staat met mooie sieraden gemaakt van Japanse en Tsjechische kralen en sieraden van fimoklei in de kerk op J. Annemieke Kolkman met HaRa artikelen, het milieuvriendelijke schoonmaaksysteem is nu aanwezig bij Leonie Bruin op L.
G Zussies Middenweg 538 Dit jaar doen de zussies nog eenmaal mee met de winterfair. Dit jaar niet meer in het tuinhuis maar onder de veranda en houden we sale. We hebben het altijd super leuk gevonden maar het is tijd voor weer andere dingen.
H Dorpshuis Middenweg 537 (let op! Hier geldt toegang door middel van QR code) Ateljee La Noot: Wij verkopen handgemaakte items zoals; La Noot tassen, La Mam tassen, La Bamboe, La Suze tassen, haarbanden voor jong en oud, scrunchies en haarstrikken. Het is een moeder-dochter bedrijfje wat actief is op Instragram. Simone's kaarten: Mooie luxe handgemaakte wenskaarten met echte foto’s . Zuivelinnen: Hebben geannuleerd. Aroma shop: Bij Aromashop kun je terecht voor lekkere geuren voor in huis. Doe alvast inspiratie op in onze webshop (aromashop.nl) èn ontdek daar bijvoorbeeld onze geurpotjes (met een sponsje) en geurstokjes, maar ook Scentoil Branders (met een lont en steentje) en de bijbehorende olie, (amber)geurblokjes, waxmelts, autogeuren, diffuser olie, branders en wierook. We zorgen voor diverse leuke Winterfair De Noord aanbiedingen. Joke Verduin: Pittoreske dorpjes van drijf/ gerecycled hout. Waarvan ook kerstkaarten gemaakt zijn en andere sfeervolle decoraties. Ook zijn de prachtige vogeltaarten een kadootje voor iedere dierenvriend! ByRenaat: Ben je op zoek naar leuke, persoonlijke en handgemaakte speenkoorden of wagenspanners? ByRenaat maakt de leukste dingen naar eigen wens! Charmilla Boutique Met betaalbare dameskleding en sieraden. Senza/Robert Blom Woondeco en italiaanse delicatessen. Lida Leeuwenkamp : Mozaïek decoraties. Mooie handgemaakte mozaïek deco. Het koekenbakkertje: Het koekenbakkerijtje met heerlijke kokosbollen. Monique’s haakwerk: Van babyspul tot interieur decoraties. Ambiance: Woon en kerstdecoraties, veel leuks etc…….. De Meiden van Spaansen Uit Warmenhuizen …..bekend van tv staan nu in de Noord met demonstratie afscheidsrouw -bloemwerk, impressie van de nieuwste Riverdale collectie, mooie sfeervolle kaarsen en super grote Amaryllisbollen.
Nathalie van Schagen uitvaartverzorging: Zelfstandig Uitvaartleidster Een afscheid voor de een onverwachts, voor de ander het einde van een dankbaar leven. Wij zullen er zijn voor vragen, wensen boekjes folder en informatie www.nathalievanschagenuitvaart.nl. Vanschagenkids: Aanwezig met de laatste producten uit de winkel. Haarspeldjes, kinderponcho, kadootjes. Je weet maar nooit wat er tussen zit. Garbiers wijnen: Amateur wijnmaker maak wijn op ambachtelijke wijze van druiven en fruit of een combinatie van. Mijn mooiste is een walnoten wijn waar ik diverse prijzen mee gewonnen heb, alle wijnen staan op tafel en kunnen geproefd worden en als u ze lekker vind , zijn ze te koop.
Nu ook aanwezig: Karin Wessels met leuke woondecoratie artikelen van gerecycled materiaal en heel uniek.
I Deco Groen Middenweg 552 Deze locatie is geannuleerd maar Andre en Gerda Scheltinga staan in de kerk op J met hun creatieve kerst kadootjes van hout. Kirsten Tanning & Beauty Studio Heerhugowaard is aanwezig op haar eigen adres: Middenweg 600 met spraytan, gezichtsbehandelingen, Wellness massages, Treatments & pakkingen voor pure ontspanning en sinds kort ook oncologie massage.
J Kerk Middenweg 541 De Heilige Hart zet de deuren open! HAK komt volgend jaar weer exposeren. Wel aanwezig zijn:
Jaap Grin: Handgezaagde houten kerstdecoraties incl. verlichting. De Jongerengroep Virgilius: Zelf gebrouwen Virgilius bier. St Tekla: Niemand is graag bezig met de dood, zeker niet als je jong bent. Maar de dood hoort onlosmakelijk bij het leven. Wie zijn we, wat doen we, wat bieden we, dat willen we graag laten zien. Het lidmaatschap per jaar is niet duur, een uitvaart wel. We gaan graag het gesprek met je aan. Bovendien is er een prijsvraag met een prijs die zeer de moeite waard is, dus kom langs in de kerk.
Tevens aanwezig Josien van Langen met mooie sieraden gemaakt van Japanse en Tsjechische kralen en sieraden van fimoklei en Andre en Gerda Scheltinga staan in de kerk met hun creatieve kerst kadootjes van hout.
K Kringloop en Dirkjan Kooij, Harlingerstraat 10, Dirk jan Kooij: Puur leer. Piet Bleeker: Mooie grote ruimte/hal vol met hebbedingen. Alles natuurlijk in heerlijke kerstsfeer. Puur Leer Leren huiden, vachten en leren producten. Wil je een lekkere vacht voor de winter, een leuk stuk leer om iets moois te maken, het is er allemaal! Mario Omar en José Kooij: Wij hebben samen een project genaamd No Waste, wat inhoudt dat wij etalagepoppen bekleden met materiaal wat weggegooid wordt, of materiaal uit de natuur. Ook maken wij schilderijen waarin we allerlei materialen verwerken.
Nu ook aanwezig bij DirkJan Kooy: Anouk Helpt! Body mind release.
L Leonie Bruin Veenhuizerweg 49 Tijdens de Winterfair openen wij voor jullie de deuren van onze gasterij (B&B in de tuin) Daar staan we met mooie (woon)accessoires, kleding en andere leuke dingen. Entree bij de houten poort.
Ook nu op dit adres aanwezig Annemieke Kolkman met HaRa artikelen, het milieuvriendelijke schoonmaaksysteem.
M Zorgboederij /Kwekerij Astresia Veenhuizerweg 33 A Kom eens kijken in “De glazen tuin” . Een winkeltje vol met leuke cadeautjes , binnen planten , hebbedingetjes en een lekker kopje koffie /choco/thee met wat lekkers. De leuke woon, tuin en van alles wat accessoires worden ook deels gemaakt door de deelnemers van Zorgboerderij Astresia. Het is ook mogelijk om de verschillende workshops alvast te bekijken.
N Jacqueline Kranenburg Middenweg 574 Ik heb lekkere zelfgemaakte jam van fruit uit eigen tuin en nog andere lekkere dingen. Ook heb ik kerst decoraties en vogelvoer taarten en veel meer leuke dingen.
O Roos the Label Torenburgstraat 15 Roos the label staat voor stoer, krachtig en stijlvol. De leukste woonaccessoires zoals vazen, kaarsen en kandelaars vind je bij ons. Laat je alvast inspireren op onze webshop www.roosthelabel. com.
P Jacobi Baas Pleatmanstraat 13 Kom gezellig langs voor koffie met een brownie of broodje. Natuurlijk ook brownies voor thuis te koop!
Q Kim van der laan Torenburgstraat 12 is geannuleerd en hoopt volgend jaar weer mee te doen.
R Jordy Hof Groote Geldebosch 64. Een greep uit onze handgemaakte en duurzame cadeaus. Kettingen van gerecyclede glaskralen, Swarovski en hout. Katoen gehaakte poppen en knuffels. Unieke kaarsen gemaakt van gerecycled materiaal en kaarsenhouders uit de natuur. Kom daarnaast ook even opwarmen bij ons vuur waar we een (h)eerlijke kop koffie met huisgemaakte biologische appeltaart serveren. Nu ook op dit adres aanwezig Karin en Femke staat met hand gebrande borrelplanken en zelfgemaakte leuke sieraden.
S Ted en Det Laanderweg 21 Ook dit jaar staat de loods van Ted en Det weer vol met exclusieve creatieve Kerstdecoraties. Leuk als jullie weer komen kijken.
T Proud (Wo) men Middenweg 597 Nieuw in het dorp. Een heuse kledingzaak met mooie combinaties en comfortabele mode voor dames en heren . Een winkel waarbij je je zelf kan zijn, en ook echt geholpen kan worden . Loopt u eens vrijblijvend binnen en laat u verrassen door de traktaties op het terrein voor de winkel tijdens het winterfair weekend.

Kirsten Tanning & Beauty Studio Heerhugowaard is aanwezig op haar eigen adres: Middenweg 600 met spraytan, gezichtsbehandelingen, Wellness massages, Treatments & pakkingen voor pure ontspanning en sinds kort ook oncologie massage.

De folder kunt u ophalen bij de deelnemers en de folder is ook te zien op de website van: www.heerhugowaarddenoord.nl.

Ook op facebook en Instagram kunt u ons volgen!

Zondag 28 november kunt u vanaf 12.00 uur extra genieten van zang en muziek. Zanggroep Moment zal ‘her en der’ te zien en te beluisteren zijn, Bovendien op het Annaplein een oliebollenkraam voor de lekkere trek op beide Winterfair dagen. Mmmmm! Dat wordt smullen.....

We zien u graag! Laten we er met elkaar een mooie belevenis van maken. (uiteraard met inachtneming van de Corona maatregelen)

De folder kunt u ophalen bij de deelnemers en de folder is ook te zien op de website van: Heerhugowaarddenoord.nl.

Ook op facebook en Instagram kunt u ons volgen!

Zondag 28 november kunt u vanaf 12.00 uur extra genieten van zang en muziek. Zanggroep Moment zal ‘her en der’ te zien en te beluisteren zijn
Bovendien op het Annaplein een oliebollenkraam voor de lekkere trek op beide Winterfair dagen.

We zien u graag! Laten we er met elkaar een mooie belevenis van maken.
(uiteraard met in acht neming van de Corona maatregelen)


Geschreven door: Winterfair

Terug naar het overzicht