Hugo Boys speelt verloren wedstrijd

Zondag 13 oktober 2019

Hugo boys ging goed van start met een pass van Bo Groen op Bob de Wit die langs 2 man gaat en op de keeper stuit. De corner in de 4e minuut die Jeffrey de Cock van Delwijnen neemt knikt Bob de Wit goed binnen 0-1. In de 16e minuut komt Hauwert over de linker kant door. Thomas Ursem haalt de aanvaller buiten de zestien meter neer en krijgt geel. De matig fluitende scheidsrechter legt de bal wel op de spits omdat de aanvaller binnen de zestien valt. De penalty die ingeschoten wordt pakt Nick Beers maar de scheidsrechter heeft gezien dat Nick Beers te vroeg bewoog. In tweede instantie schiet de aanvaller van Hauwert de bal wel goed in de touwen 1-1. In de 20e minuut houdt Nick Beers nog een kans van Hauwert met zijn been tegen. In de 22e minuut haalt Thomas Ursem voor de tweede keer een aanvaller neer en mag na twee keer geel vertrekken. Dit doet de verdediger van Hugo Boys niet goed volgens de scheidsrechter. Hij had gelijk achter de hekken moeten gaan maar liep langs de lijn van het veld. Hier gaf de scheidsrechter nog een keer direct rood voor. De sfeer op het veld werd wat grimmiger. Hugo Boys moest verder met 10 man en Hauwert kreeg nog een vrije trap. Keeper Nick Beers zorgt ervoor dat Hugo Boys met 1-1 ging rusten.

In de 50e minuut komt Hauwert over links door en omspeelt 2 man en de aanvaller schiet met een zwabberbal langs Nick Beers 2-1. In de 58e minuut komt de bal voor door Hauwert. De bal wordt niet goed weggewerkt. En de bal wordt makkelijk ingeschoten door Hauwert 3-1. Door dat Hugo Boys met een man minder speelt proberen ze met Bart Snoek en Bob de Wit via een lange bal van achteruit nog iets te forceren. In de 71e minuut maakt Hauwert de 4-1 hiermee is de wedstrijd helemaal gespeeld. De invallers Nick Melten en Luuk Tiel maken samen in een aanval nog de 4-2.

Geschreven door: Jeroen Baltus