Maandag 22 april 2019

Een mooie zonovergoten zondagmiddag op het sportpark van Hugo Boys. Een mooie middag om Vios W uit Warmenhuizen een moeilijke middag te bezorgen.

Hugo Boys kwam thuis gelijk goed uit de start blokken. Snelle aanval over links. Goede voorzet van Bob de Wit op Thijs Wolkers die de bal met links over het doel schoot. Gelijk in de 2e min een aanval over rechts en Bart Snoek komt de zestien binnen en schiet in de verre hoek binnen 1-0. Even later een goede aanval die Bob de Wit net naast het doel van Vios W schiet. 22e min. Bob de Wit goed op Thijs Wolkers die met links op de Keeper van Vios W schiet. In de 23e min. werd er door de goed fluitende scheidsrechter Dhr. A. Oughris een waterpauze ingelast. Dit zou hij in de tweede helft herhalen. In de 26e min een corner voor hugo Boys de keeper stompt de bal weg en komt voor de voeten van Thijs Wolkers. Deze neemt aan en schiet maar het schot smoort. In de 27e min. komt Hugo Boys goed weg. Vios W scoort maar de speler staat buiten spel en voorkomt zo de 1-1. In de 45 min. speelt Hugo Boys de bal via Jari Veldman naar rechts op Giel Borst. Giel Borst geeft de bal in 1 keer voor en bediend Thijs Wolkers die knap de 2-0 binnen kopt.

Na de rust probeert Vios W wat meer druk te zetten om meer kansen te creëren. Maar in de 58e min. geeft Thijs Wolkers een steekbal de zestien binnen op Bob de Wit die rustig blijft en knap langs de keeper de 3-0 binnen schuift. In de 65e min komt Vois W op 3-1 door een goede aanval over rechts. Hugo Boys heeft nog een paar kansen om de scoren uit te breiden maar in de blessure tijd maakt Vios W toch nog de 3-2. Waardoor het de laatste 2 min. toch nog onnodig spannend wordt. Maar Hugo Boys houdt wel knap 3 punten over aan de wedstrijd tegen Vios W die tweede staat in de competitie

Geschreven door: Jeroen Baltus