Hugo Boys kansloos onderuit tegen SEW

Zondag 25 november 2018

Koploper SEW heeft zonder al te veel problemen een overwinning behaald bij Hugo Boys. Het team van Volkert Jan Putting won met 4-0 en hierdoor blijft Hugo Boys onder in de 3e klasse. Hugo Boys heeft nu zeven punten uit negen wedstrijden.

Al na 2 minuten scoorde Roy Wenker uit een corner namens SEW de 1-0. Na twintig minuten voetballen zat keeper Nick Beers mis, waardoor een vrije trap uiteindelijk in het doel belandde, stand 2-0. Hugo Boys had wel balbezit, maar creëerde nauwelijks kansen. Nog voor rust werd het 3-0 door een penalty na een overtreding van Bart van der Burg.

In de tweede helft ging Hugo Boys op zoek naar kansen om wellicht de aansluiting terug te vinden. Goed doorzetten op de achterlijn door Bob de Wit resulteerde in een grote kans voor Bo Groen, maar die wist het net niet te vinden. Invaller Martijn Hand had nog enkele kansjes, maar helaas zonder resultaat. Wederom een penalty voor SEW zorgde tien minuten voor tijd voor de eindstand op het scorebord, namelijk 0-4. Volgende week gaat Hugo Boys op bezoek bij Vios W.

Geschreven door: Lex Rendering