Hugo Boys lijdt eerste nederlaag tegen VVW

Zondag 14 oktober 2018

Hugo Boys heeft thuis de eerste nederlaag van het seizoen geleden tegen VVW. Het team van Jorgen Heuter incasseerde een terechte nederlaag tegen de bezoekers uit Wervershoof, eindstand 4-1. Hiermee blijft Hugo Boys een middenmoter in de derde klasse.

Al binnen een minuut kreeg spits Bob de Wit een grote kans, maar schoot de bal over het doel. Na een kwartier voetballen kreeg Hugo Boys een terechte penalty tegen, stand 0-1. Vijf minuten later lag de bal wederom op de stip, ditmaal dubieuzer. Echter belandde deze penalty op de paal. VVW kwam een paar minuten later alsnog op een 2-0 voorsprong en een afstandsschot voor rust zorgde nog voor de 3-0 bij VVW.

Direct na rust was Hugo Boys niet gemachtigd om een offensief te starten en op zoek te gaan naar de aansluiting, wat resulteerde in een inspiratieloze eerste deel van de tweede helft. Pas twintig minuten voor tijd schoof Bo Groen de 3-1 binnen. Er volgde enkele kansjes aan beide kanten, maar een punt zat er niet meer in. Voor het laatste fluitsignaal schoot VVW de eindstand op het bord, 4-1.

Geschreven door: Lex Rendering