Dorpsveiling Heerhugowaard De Noord

Noodzaak

Voor het samenvoegen van Handbalvereniging Hugo Girls en voetbalvereniging Hugo Boys op 1 accommodatie zijn veel aanpassingen aan zowel het Dorpshuis als de terreinen eromheen nodig. Daarnaast biedt dit de uitgelezen kans om groot onderhoud te plegen en enkele uitgestelde wensen voor de vele andere gebruikers van het Dorpshuis te realiseren. De Gemeente Heerhugowaard en de Stichting Dorpshuis bekostigen het grootste deel, maar om alle wensen te realiseren en kosten voor de verenigingen in de toekomst te verlagen is extra geld nodig. De totale opbrengst van deze veiling zal geheel ten bate komen aan de stichting Dorpshuis.

De veiling

Op vrijdag 31 maart 2017 kunt u zich vanaf 19:00 uur inschrijven, een plaatsje zoeken en een kopje koffie drinken. U kunt zich ook van tevoren ONLINE inschrijven. Dat scheelt tijd op de avond zelf! U hoeft dan alleen nog uw biedbordje op te halen. Om 20:00 zal de veiling starten. De eindtijd is bereikt wanneer de laatste kavel geveild is.

Kavels

Een kavel kan bestaan uit meerdere items. Bijvoorbeeld: 1 avond oppassen – 2 flessen wijn en 1 Edammer kaas. (al is dat wel een bijzondere combinatie). De kopers in de zaal kunnen per opbod bieden op de te veilen kavels en de hoogste bieder gaat er met de kavel vandoor. 

Voorbeelden uit eerdere veilingen zijn:
Een luxe brievenbus, gereedschapssets, groente/fruit/zuivelpakketten, VIP kaarten voor een AZ thuiswedstrijd, een geit, een ton kool, een avondje barbecueën, een etentje, een avondje gourmetten, een fiets, een betonmolen, verschillende diensten / dagjes werken, 1 x hypotheekadvies, 5 keer boodschappen doen… Wees vooral origineel, alles wat waarde heeft kan een leuke kavel vormen. (Noot: de veiling is geen rommelmarkt, dus liever geen tweedehands spullen is gebruikte staat. Wij vertrouwen hierbij op uw eigen inzicht).

Catalogus / Website

U kunt u op deze pagina kavels digitaal inbrengen. U kunt uw gegevens invullen met een beschrijving van het item en een foto of plaatje. (Net zoals iets op “Marktplaats” zetten.) De site zal tot en met de veiling online blijven zodat u kavels kunt toevoegen en inzien. Zo vormt zich een catalogus die u van tevoren kunt bekijken. De catalogus zal ook in gedrukte vorm huis-aan-huis worden verspreid vlak voor de veiling.
Mensen die liever een papieren formulier willen invullen kunnen dat doen na het bezoek van de wijkloper. U ontvangt het formulier dus gewoon thuis in de bus.
Maar wij verwachten dat de meeste mensen via de website de veiling online zullen voorbereiden. Vlak voor de veiling zal er mogelijkheid zijn om de kavels te bezichtigen indien mogelijk.

Bieders/Kopers

U kunt zich als koper / bezoeker van de veiling ook op deze pagina inschrijven voor een biednummer. Met dit nummer kunt u tijdens de veiling op meerdere kavels bieden. U ontvangt daarna netjes een factuur per e-mail. Natuurlijk kunt u zichzelf ook inschrijven bij Bleeker op de avond zelf, maar we proberen de wachtrijen zo kort mogelijk te maken. Dat verhoogt de feestvreugde!

Authentieke sfeer

Het is voor ons van het grootste belang dat het vooral een heel gezellige avond gaat worden, en dat er hopelijk veel geld wordt opgehaald voor het dorpshuis zou een heel prettige bijkomstigheid zijn. We zullen de kavels dan ook verdelen op een manier waarop het voor iedereen mogelijk moet zijn om een kavel te kunnen “scoren”. Kom dus vooral ook als bezoeker van de veiling op 31 maart naar Bleeker.

We hopen dat u alvast de datum in uw agenda kunt reserveren. Vraag het ook uw familie en vrienden om dit te doen. (De wintersportvakantie is toch vaak minder gezellig, blessuregevoeliger en veel duurder dan een echte Noordender Dorpshuisveiling ;-)

We zullen u middels het Contact, Facebook en de website www.heerhugowaarddenoord.nl op de hoogte houden. Mocht u toch nog vragen, opmerkingen of tips hebben met betrekking tot de dorpshuisveiling dan horen wij die natuurlijk graag.