Fleur Tuincentrum

Fleur Tuincentrum
Fleur Tuin- & Belevingscentrum heeft naast een volledig assortiment ook regelmatig activiteiten, proeverijen, workshops en excursies.
Fleur Tuin- & Belevingscentrum heeft een volledig assortiment met buitenplanten, kamerplanten, zijdebloemen, streekproducten, tuinmeubelen, barbecues, gereedschap, aarde en meststoffen, interieuraccessoires, bloempotten en nog veel meer. Fleur is een zelfstandig tuincentrum waardoor we een eigen collectie kunnen samenstellen. Deze staat mooi gepresenteerd in de winkel. U raakt geïnspireerd door de mooi opgemaakte podia door de hele zaak heen. In onze (bijna geopende) horeca De Proeftuin kunt u rustig een kopje koffie drinken om alle indrukken even te verwerken.

Fleur is een actief tuincentrum. We organiseren veel voor onze bezoekers. Er is regelmatig een workshop of iemand komt een bepaald (streek)product promoten. Momenteel is de aanbouw van een lorituin in ontwikkeling. U kunt papegaaitjes bewonderen in een binnenkas. Met een bakje honing kunt u deze voeren. Leuk voor kinderen! In het voorjaar zullen er veel activiteiten voor kinderen komen: moestuintje maken, kruiden zaaien, zonnebloemwedstrijd, aardbeienjam maken, van alles! Beleef het bij Fleur!