Fysio De Noord

Fysio De Noord
Fysio De Noord is de moderne fysiotherapiepraktijk voor elke inwoner van De Noord en omgeving van jong tot oud.
1. Algemene fysiotherapie: Spier- en gewrichtsklachten, in brede zin problemen met activiteiten zoals lopen, fietsen, huishoudelijke activiteiten of bijvoorbeeld in uw werk. Maar ook begeleiding voor en na een operatie, met als doel de beweeglijkheid van gewrichten en de spierkracht te optimaliseren.

2. Sportgerelateerde fysiotherapie: Dit kan zijn een blessurebehandeling, conditieverbetering van hart en longen en belastbaarheidverhoging van het lichaam. Dit kan in combinatie met tapen, dat erop gericht is uw spieren en gewrichten te ondersteunen.

3. Bekkentherapie: heeft als doel klachten rondom het bekken te verhelpen. Hierbij kunt u denken aan bekkenpijn bij zwangerschap, bekkenpijn in relatie tot rugklachten, maar ook bekkenbodemproblematiek zoals het niet kunnen ophouden van urine.

4. Oedeemtherapie: is gericht op het verminderen van vochtophopingen als gevolg van een operatie, chemo- of radiotherapie, die bijvoorbeeld een dik en zwaar arm of been veroorzaken. Met oedeemtherapie kunnen deze vochtophopingen verminderd worden d.m.v. manuele lymfedrainage, zwachtelen en oefentherapie.

5. Therapie voor Perifeer Arterieel Vaatlijden: dit zijn klachten als gevolg van vernauwde bloedvaten die tijdens het lopen pijn in één of beide benen veroorzaken en u beperken in uw loopafstand. De therapie is erop gericht de pijnvrije loopafstand te vergroten, waardoor u minder beperkt wordt in uw activiteiten.