B&S Hekwerk en Kennelbouw

B&S Hekwerk en Kennelbouw
B&S Hekwerk en Kennelbouw bestaat al bijna 30 jaar en is echt een begrip in Noord Holland. B&S Hekwerk is gespecialiseerd in (sier)hekwerk, kennels & paardenboxen.
B&S Hekwerk en Kennelbouw bestaat al bijna 30 jaar en is in 1998 overgegaan van Vader Joop naar zoon Chris Schuit. Vader Joop helpt zo nu en dan nog mee in het bedrijf.

B&S Hekwerk heeft een mooie, overdekte showroom met diverse soorten (sier)hekwerk, poorten, kennels, kennelpanelen en paardenboxen, maar er is ook een groot gedeelte ingericht met tuinverlichting, lantaarns, tuinbeelden en prachtige tuinornamenten.

Voor meer info@bnshekwerk.nl of bel 072-5715927 of 06-5371 6161. Wij zijn gelegen in Heerhugowaard (Noord) aan de Middenweg 600.

Ons hekwerk wordt op maat uitgetekend en geproduceerd, zodat uw specifieke wensen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Het hekwerk wordt verzonken en gecoat in de gewenste kleur. Heeft u een vraag of een speciaal verzoek? Dit is geen probleem, maar een uitdaging voor B&S Hekwerk.

Heeft u liever een draai- of schuifpoort? Ook dit wordt door ons op maat gemaakt. Uiteraard kunnen wij de poorten van een automaat voorzien. Naast het automatisch sluiten en openen van de poorten is de vraag naar camera\'s verlichting en intercom toegenomen. Ook dit neemt B&S voor haar rekening.

U ziet voor het totaalpakket bent u bij B&S Hekwerk aan het juiste adres!

B&S tekent, ontwerpt en plaatst het sierhekwerk, de kennel of paardenbox ook zelf bij u aan huis of bij uw bedrijf. Het maakt niet uit wat de afmetingen zijn, al deze materialen worden tot op de centimeter nauwkeurig gemaakt en geplaatst. Alle variaties zijn mogelijk.