Tanning & Beauty Studio Heerhugowaard

Veilig bruin in 5 minuten zonder zon of zonnebank! Ook voor Tanden Bleken & Contour Wrap het juiste adres. Wij zijn alle dagen geopend & wij komen ook aan huis & op locatie.
Snel, mooi en egaal bruin, wie wil dat niet?! Dmv spray tan, een soort automatische plantenspuit die de vloeistof op de huid vernevelt, bent U in 5 minuten prachtig bruin.

De vloeistof bevat geen parfum, alcohol of andere chemische bestanddelen. Ook zit er geen carroteen of carrotine in het product, dus U wordt niet oranje.

U zult blij verrast zijn met deze snelle, prachtige en vooral veilige manier van bruinen.

Ook voor Tanden Bleken & Contour Wrap bent U bij Tanning Studio 33 aan het juiste adres.

Wij bleken met een peroxideloze-gel. Deze gel is goedgekeurd door de EU.
Deze gel bevat geen bijtende bestanddelen zoals bijvoorbeeld waterstofperoxide. De gel is veilig, pijnloos en effectief. In de peroxideloze gel zit een zuiveringszout dat de donkere aanslag en gele tanden tegengaat.

Het mooiste en beste resultaat kan echter alleen worden behaald als uw gebit in een goede en vooral gezonde conditie is. Wij raden onze klanten daarom altijd aan om voor het bleken van uw tanden een afspraak te maken bij uw tandarts of mondhygiëniste om uw gebit te laten controleren.

Tevens kunt U bij ons een Controur Wrap ondergaan. Wij garanderen een verlies van minimaal 15 cm bij de eerste behandeling. Bij minder dan 15 cm verlies hoeft U de behandeling niet te betalen!

De Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies.