Innerhouse

Innerhouse
Ontdek Yoga in Heerhugowaard. Sluit je aan bij mijn Yogastudio. Geschikt voor alle yoga niveau's. Ervaar een gezellige, warme en kleinschalige yogastudio in Heerhugowaard Noord.
Al jaren volgde ik Yoga puur voor mijzelf voor rust en ruimte. Beweging in Yang stijl deed ik al volop als spinning instructeur. Gaandeweg ontstond er de behoefte om mij verder te ontwikkelen en meer balans te vinden, zo ontdekte ik mijn Yin kant tijdens mijn Yin Yoga Teacher training. Zo geschiedde. Ik hing mijn spinningschoenen aan de wilgen en ontwikkelde mij verder als teacher in Yin Yoga, Yin Yang Yoga en Vinyasa Yoga. Want hè, everybody needs Yin and Yang, toch!!

Die ontwikkeling stopt voor mij niet bij het in een houding komen, hier begint het pas. Wat is de functie van een houding? Onderzoeken welke vorm in een betreffende houding bij jouw lichaam past en dan op te merken hoe je hier fysiek, mentaal en emotioneel op reageert, zie ik als 1 grote interessante ontdekkingstocht. Dit is voor mij yoga.

Mijn passie om op een nuchtere, luchtige, integere manier Yoga te mogen delen met anderen, dit in combinatie met een functionele kijk op het lichaam, is wat mij echt happy maakt!!

Aanbod Yin en Yin Yang Yoga

Maandag
09:00 - 10:15 Yin Yoga
19:00 - 20:15 Yin Yang Yoga

Woensdag
10:45h - 12:00 Yin Yang Yoga
19:00 - 20:15 Yin Yoga

Vrijdag
09:00 - 10:15 Yin Yoga