Nieuws Heerhugowaard de Noord

Hugo Boys zonder problemen langs Con Zelo

Zaterdag 21 april 2018

Zonnig weer en veel toeschouwers waren zaterdagavond goede ingrediënten voor een de derby tussen Con Zelo en Hugo Boys. De Noordenders boekten zonder al te veel problemen een 0-2 overwinning op de Waarlanders.

Onder toeziend oog van veel toeschouwers was het Bo Groen die scoorde door de rebound van zijn eigen kans binnen te schieten met een halve omhaal, stand 1-0. Con Zelo kwam vervolgens met enkele kansjes en zag tot groot ongenoegen een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Vlak na de afgekeurde goal verdubbelde Hugo Boys de score door een doelpunt van Thijs Wolkers, stand 0-2.

In de tweede helft viel er weinig te beleven. Pas in de tachtigste minuut kwamen er nog enkele opgelegde kansen voor Bob de Wit, maar bleef de ruststand gelijk aan de eindstand. 0-2. Hugo Boys voetbalt volgende week uit bij Nieuwe Niedorp.

Geschreven door: Lex Rendering